Ir al contenido principal

Sistemes de decoració d'interiors amb plantes.

Avui dia hi ha molts decoradors i interioristes que busquen l'equilibri entre modernitat i calma, el que anomenem un espai zen, per aquest motiu s'estan començant a incorporar sistemes sostenibles de vegetació a l'interior de les nostres cases. Atès la creixent demanda d'aquests espais hi ha empreses que s'estan especialitzant en la instal·lació d'aquestes parets verdes o habitacions de relaxació, fins i tot hi ha empreses que per donar un aspecte més càlid i relaxant a les seves oficines els estan començant a incorporar com a part de la seva decoració i així donar la sensació que estan involucrats amb els espais verd.
Al mercat podem trobar una sèrie d'empreses que s'han especialitzat en la instal·lació d'aquests sistemes de vegetació en habitatges i negocis. El problema que s'estan trobant molts demandants d'aquests sistemes és l'alt cost de la instal·lació de murs verds, per aquest motiu han començat a aparèixer al mercat alternatives més econòmiques.
En primer lloc, podem trobar sistemes sostenibles de murs verds per a interior, aquests es creen a partir d'una sèrie de varietats de plantes molt resistents i que no necessiten massa atencions, el desavantatge d'aquests sistemes és el seu alt cost d'instal·lació ja que hem preparar un sistema de reg, llum solar i espai per incorporar terra dins d'un habitatge.
En segon lloc, ara ja disposem de la varietat sintètica que són pràcticament idèntiques a les naturals, aquestes estan fabricades per donar aquest aspecte natural ia simple vista no es distingeixen de les plantes de veritat. Aquests sistemes de parets verdes artificials, són molt més econòmics que els naturals i la seva instal·lació és molt senzilla, a més no tenen manteniment i no necessiten aigua, el que vol dir que són molt més avantatjosos que els naturals.

Murs verds, també coneguts com parets de cultiu.

Un mur viu és una paret, ja sigui solitària, part d'un edifici o una mitgera, que està completament o parcialment coberta de vegetació, de la mateixa manera que els sostres vius.
Es pot tractar de la façana d'una casa o edifici, o de vegades una paret interior. Per aquestes raons també se'ls coneix com jardins verticals.

Quins beneficis ens aporta una paret verda?

Les plantes ens donen molts beneficis, filtren l'aire de contaminants, absorbeixen els excessos d'humitat i calor, capturen els gasos d'efecte hivernacle com el diòxid de carboni, culpable de l'escalfament global, i ens aporten l'oxigen necessari per a la vida. En resum milloren el nostre ambient no només visualment, sinó també ajuden a reduir la temperatura i també permeten estalviar energia.
Molts edificis pateixen de la "síndrome d'edifici malalt", que es refereix a una sèrie de malalties que es pateixen per la contaminació de l'aire en espais tancats. Les parets verdes poden solucionar això, filtrant i purificant l'aire que respirem.

Però en què consisteix un mur verd?

No es tracta d'una paret coberta per una enfiladissa, com es pot veure en moltes façanes de cases i edificis, sinó parets que tenen compartiments entre dues làmines de material fibrós que serveixen d'ancoratge perquè les plantes puguin arrelar. De la mateixa manera que vèiem en els sostres vius, hi ha sistemes que tenen una mena de sòl entre aquestes capes, altres que només tenen regadors hidropònics, o sigui que prescindeixen del sòl necessari per a les plantes, i els aporten les seves sals minerals vitals mitjançant unes solucions minerals.
Hi ha dos tipus principals: els murs vius i les façanes verdes . Aquestes últimes estan fetes de plantes enfiladisses que poden créixer directament a la paret o en estructures especialment dissenyades. En ambdós casos les arrels de les plantes són a la terra, a terra, no directament a les parets. Aquesta és la diferència amb un mur viu, en el qual les arrels creixen a la paret mateixa. Estan fets amb panells modulars que solen ser contenidors de plàstic de polipropilè. Allà tenen sistemes de reg, i un mitjà en el qual puguin créixer. D'aquests murs vius, hi ha els que es coneixen com parets actives, que unides al sistema de ventilació de l'edifici, bufen aire a través de la paret que després circula per tot l'edifici

Comentarios

Entradas populares de este blog

Significado de las siglas wifi; aprende en que consiste

Las siglas  wifi  o Wi-Fi  surgen de la abreviación de  Wireless Fidelity que si lo traducimos al español significa fidelidad inalámbrica. Esta es una tecnología de comunicación inalámbrica que permite que equipos electrónicos (teléfonos, PC, consolas de videojuegos) se conecten a una red de internet por medio de ondas de radio que son emitidas por un router.   La  tecnología wifi  representa una solución informática para todos hoy en día, ya que es mucho más fácil de tener en casa debido a que no requiere la implementación de cables ni de otros aparatos poco estéticos e incomodos, todo lo que necesitas en un modem el cual toma las ondas de información y las transmite de manera decodificada hacia un Reuter, el cual es el que envía las ondas de radio hasta los dispositivos que se deseen conectar a la red, este es un proceso que se repite en forma de ciclo constantemente. ¿Qué puedes hacer si tu red wifi no funciona correctamente? Desafortunadamente que  la conexión de nuest

Equipamiento para practicar Pilates.

  El Pilates es una disciplina de entrenamiento que exige concentración y elasticidad. Esta disciplina es muy recomendable para mantener las articulaciones y evitar dolores de espalda, es muy recomendable para aquellas personas que trabajan en una oficina y están dodo el día sentadas, también n os ayuda a liberar el estrés. El nivel de dificultad de esta disciplina es bajo, simplemente deberemos tener ganas, comprometernos y tener constancia, ya que veremos cómo mejora nuestro estado físico y veremos cómo desparecen los dolores musculares, en sí, podríamos decir que este deporte se basa en el estiramiento de forma tranquila y concentrada de todos los músculos y articulaciones del cuerpo, mediante una serie de repeticiones y que no exige mucho esfuerzo. De hecho, esta disciplina nos puede ayudar a reducir el estrés. Como equipamiento para practicar Pilates poco necesitamos, es conveniente utilizar ropa cómoda y que sea ajustada para que no nos moleste. Es importante tener una toalla a m

¿En que nos benefician los topes de andén?

    Cuando hablamos de  topes de andén ,  existen en diversos materiales, pero entre los más utilizados podemos mencionar los de hule, estos sirven en los estacionamientos y su función es la de detener los carros cuando estos pueden tratar de estacionarse. Hay muchos beneficios y aquí mencionaremos algunos importantes. Ventajas de los topes de anden Debido a que están fabricados en material de hule, no suelen presentar ningún tipo de problemas con respecto a daños, esto si los comparamos con los que son fabricados haciendo uso de cemento o de material plástico, los cuales si suelen presentar inconvenientes. Es muy normal que en la  elaboración de los topes de andén   se haga uso de materiales que han sido reciclados, con ello se puede evitar que se los lleven hacia los basureros, y se convierten en lo ideal para el cuidado del medio ambiente, y en ciertas ocasiones también se pueden volver a utilizar, puesto que, no son exclusivamente para los estacionamientos, sino que hay otros lugar