Ir al contenido principal

Sistemes de decoració d'interiors amb plantes.

Avui dia hi ha molts decoradors i interioristes que busquen l'equilibri entre modernitat i calma, el que anomenem un espai zen, per aquest motiu s'estan començant a incorporar sistemes sostenibles de vegetació a l'interior de les nostres cases. Atès la creixent demanda d'aquests espais hi ha empreses que s'estan especialitzant en la instal·lació d'aquestes parets verdes o habitacions de relaxació, fins i tot hi ha empreses que per donar un aspecte més càlid i relaxant a les seves oficines els estan començant a incorporar com a part de la seva decoració i així donar la sensació que estan involucrats amb els espais verd.
Al mercat podem trobar una sèrie d'empreses que s'han especialitzat en la instal·lació d'aquests sistemes de vegetació en habitatges i negocis. El problema que s'estan trobant molts demandants d'aquests sistemes és l'alt cost de la instal·lació de murs verds, per aquest motiu han començat a aparèixer al mercat alternatives més econòmiques.
En primer lloc, podem trobar sistemes sostenibles de murs verds per a interior, aquests es creen a partir d'una sèrie de varietats de plantes molt resistents i que no necessiten massa atencions, el desavantatge d'aquests sistemes és el seu alt cost d'instal·lació ja que hem preparar un sistema de reg, llum solar i espai per incorporar terra dins d'un habitatge.
En segon lloc, ara ja disposem de la varietat sintètica que són pràcticament idèntiques a les naturals, aquestes estan fabricades per donar aquest aspecte natural ia simple vista no es distingeixen de les plantes de veritat. Aquests sistemes de parets verdes artificials, són molt més econòmics que els naturals i la seva instal·lació és molt senzilla, a més no tenen manteniment i no necessiten aigua, el que vol dir que són molt més avantatjosos que els naturals.

Murs verds, també coneguts com parets de cultiu.

Un mur viu és una paret, ja sigui solitària, part d'un edifici o una mitgera, que està completament o parcialment coberta de vegetació, de la mateixa manera que els sostres vius.
Es pot tractar de la façana d'una casa o edifici, o de vegades una paret interior. Per aquestes raons també se'ls coneix com jardins verticals.

Quins beneficis ens aporta una paret verda?

Les plantes ens donen molts beneficis, filtren l'aire de contaminants, absorbeixen els excessos d'humitat i calor, capturen els gasos d'efecte hivernacle com el diòxid de carboni, culpable de l'escalfament global, i ens aporten l'oxigen necessari per a la vida. En resum milloren el nostre ambient no només visualment, sinó també ajuden a reduir la temperatura i també permeten estalviar energia.
Molts edificis pateixen de la "síndrome d'edifici malalt", que es refereix a una sèrie de malalties que es pateixen per la contaminació de l'aire en espais tancats. Les parets verdes poden solucionar això, filtrant i purificant l'aire que respirem.

Però en què consisteix un mur verd?

No es tracta d'una paret coberta per una enfiladissa, com es pot veure en moltes façanes de cases i edificis, sinó parets que tenen compartiments entre dues làmines de material fibrós que serveixen d'ancoratge perquè les plantes puguin arrelar. De la mateixa manera que vèiem en els sostres vius, hi ha sistemes que tenen una mena de sòl entre aquestes capes, altres que només tenen regadors hidropònics, o sigui que prescindeixen del sòl necessari per a les plantes, i els aporten les seves sals minerals vitals mitjançant unes solucions minerals.
Hi ha dos tipus principals: els murs vius i les façanes verdes . Aquestes últimes estan fetes de plantes enfiladisses que poden créixer directament a la paret o en estructures especialment dissenyades. En ambdós casos les arrels de les plantes són a la terra, a terra, no directament a les parets. Aquesta és la diferència amb un mur viu, en el qual les arrels creixen a la paret mateixa. Estan fets amb panells modulars que solen ser contenidors de plàstic de polipropilè. Allà tenen sistemes de reg, i un mitjà en el qual puguin créixer. D'aquests murs vius, hi ha els que es coneixen com parets actives, que unides al sistema de ventilació de l'edifici, bufen aire a través de la paret que després circula per tot l'edifici

Comentarios

Entradas populares de este blog

Significado de las siglas wifi; aprende en que consiste

Las siglas  wifi  o Wi-Fi  surgen de la abreviación de  Wireless Fidelity que si lo traducimos al español significa fidelidad inalámbrica. Esta es una tecnología de comunicación inalámbrica que permite que equipos electrónicos (teléfonos, PC, consolas de videojuegos) se conecten a una red de internet por medio de ondas de radio que son emitidas por un router.   La  tecnología wifi  representa una solución informática para todos hoy en día, ya que es mucho más fácil de tener en casa debido a que no requiere la implementación de cables ni de otros aparatos poco estéticos e incomodos, todo lo que necesitas en un modem el cual toma las ondas de información y las transmite de manera decodificada hacia un Reuter, el cual es el que envía las ondas de radio hasta los dispositivos que se deseen conectar a la red, este es un proceso que se repite en forma de ciclo constantemente. ¿Qué puedes hacer si tu red wifi no funciona correctamente? Desafortunadamente que  la conexión de nuest

Servicio de mudanzas rápido y efectivo nacionales e internacionales.

Existe un servicio de mudanzas muy especializado no todo aquello que diga que realiza mudanzas se le debe buscar. Lo primero que debemos hacer es asesorarnos con un buen   servicio de mudanzas rápido y efectivo nacionales e internacionales .  Para luego optar que tan favorable y beneficioso llegaran nuestros muebles . Por lo tanto consideramos que el mejor servicio que brinda una excelente calidad de servicio al cliente es mudanzas rápido y efectivo. Ya que algunos clientes en su mayoría requieren que su servicio sea llegado justo a tiempo o antes de tiempo, considerando que también pueda llegar en completa normalidad y con las mismas características que tenía cuando se embalaron.   Múdate con nuestra empresa cuidamos tu cosas como nuestras. Efectivamente esta empresa es la de mayor calidad y especialización dentro del mercado es por ello que en su mayoría muchos gozan del beneficio que solo esta trae para ofrecer a sus clientes. Nuestro personal está capacitado para emprender en este

Mudanzas Guardamuebles- Somos expertos en mudanzas.

Mudanzas guardamuebles ofrece un servicio único; sin duda es una empresa de mayor emprendimiento y conocimiento en cuanto al servicio de mudanzas guardamuebles . Contamos con una mayor calidad y atención en el servicio que brindamos. Además asesoramos al cliente de acuerdo a su presupuesto. Por lo tanto esta empresa esta contemplada en una cantidad de trabajadores que están a la vanguardia de cada cliente. Para que en gran manera puedan considerar el beneficio como un servicio único en todo su esplendor. Y es que sin duda lo es no somos replica. Los trabajadores están aptos para ofrecer el servicio al cliente se cuenta con un amplio sistema relacionado con los servicios que esta ofrece.   ¿Cómo obtener nuestros servicios? De manera general ofrecemos una gran variedad de servicios y equipos para llevar a cabo la buena gestión de nuestro servicio. Mudanzas Guardamuebles ; más que un equipo de trabajo somos una familia. La cual se encarga en encarga en brindar una transparencia clara ver